Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Eylül 08, 2010, 01:01:02 ÖS
Ana Sayfa Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
Duyurular:

+  GERÇEK FORUM
|-+  ..: GERÇEK KÖŞE YAZARLARI :..
| |-+  Hasan HINISLI
| | |-+  Yarım kalmış her şey!
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Yarım kalmış her şey!  (Okunma Sayısı 283 defa)
editor
Administrator
Hero Member

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Şubat 16, 2010, 11:57:24 ÖÖ »

Şimdi nerden çıktı bu tür yazılar demeyin!
Efendim biliyorsunuzdur belki şu son günlerin en popüler modası "sosyopsikopat" bir sosyal ağ var, Facebook. Burada karşınıza bulmaya veya kaçmaya çalıştığınız yıllar öncesi çıkıyor.
Bazen kaçtığınız dününüz, Bazen eski bir dost, Bazen çocukluk arkadaşınız, bazense kanaması hiç durmayan eski yaralarınız hiç ummadığınız anda karşınıza çıkıveriyor.
Bizimde aynen öyle oldu, istesek de istemesek de çıkıverdi karşımıza onlarca arkadaşımız.
Bazıları unuttuklarımız, bazıları içimizdeki eski yara, bazılarını görmek bile istemediklerimiz, kabul ettik bazılarını başköşeye aldık.
Kimi Samatya’nın Balıkçı sokağından çıktı, kimi Yedikule'den, kimi Esekapı'dan, Kimi Metris'ten, Kimi Bayrampaşa'dan çoğu yarım kalmış yaşanmamışlıklardı.
Kimisi nerden çıktı bu şimdi karşımızda dedirtirken, kimisi içinse gönül hanemizde kazılı anıları, zulalarda saklanıp sararmış fotoğrafları kalmıştı.
Kiminin defterini çoktan dürmüş belalım deyip atıvermiştik unutulmuşluklar hanesine.
Kimi yaşanmamışlıklarımız kuytuda kalmış öteki yarımız.
Kimi bulunamaz olmuş. Kimi özgür olmayan kanatlarımızdaki yorgunluk, kimi ihanet hançeri olmuş sırtımızda kök salıp belamız olur Akdeniz'e uzanan.
Kimi Potifar'ın eşi ve Yusuf'un aşkı Züleyha olur, kimi Leyla olur Mecnun olur kanar derin bir yanımızda!
Kimi Ermeni kızı Karmen, Rita, kimi Rum güzeli Eftelya, kimi köşedeki komşu kızı Sabiha, kimi bakkal Telâtin kızı Suna.
Kimi yakar mart soğuğunda güneş olup dostça, kimi susuz bırakmıştır yağmur altında.
Kimi diyor nerdesin ya çocukluk arkadaşım gözümde tütüyorsun, Kimi yahu ben seni bir yerden hatırlıyorum ama nerden. Kimiyle sabaha kadar içmişiz, kimiyle sahilde kaçamak yapmışız. Kiminin babası ölmüş kiminin anası. Kimi iş arar durur. Kimi fabrika sahibi olmuş.
Kimi en militanları olmuş iş adamı, kimi zengin çocuğu babası ölünce kalmış ortalık yerde zavallı.
Kimi şair, kimi ozan. Kimi abdal kimi aptal.
Bekârlar evlenmiş evlilerin çocuk sayısı artmış çoğalmışız vesselam.
Kısacası eskidir, eskide kalmıştır, kimi için nostalji, kimi için mazi, bizim için ise yarım kalmışlıklar ve bir türlüde tamamlanmayacak bitmeyecek olanlar!
kardelen
Full Member

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Mart 17, 2010, 04:57:57 ÖS »

kimsenin hiç bir şeyi yarım kalmaması dileğiyle bu gün yarım kalmışlıklarıma içeçeğim Kahkaha
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!